Zet je bezoekers om in klanten

Conversie optimalisatie

Succes is geen toeval. Het is wetenschap. Bij Search Engine Results begrijpen we dat het vergroten van conversie begint bij een grondige analyse en een strategische aanpak.

CRO Audit nodig?

  • Concrete roadmap met kansen

  • Weet waar je het verschil kan maken

  • Ervaren specialisten

Conversie audit

Conversie audit

Weten hoe jouw website er voor staat? En belangrijker, wat de next step is? Laat een CRO audit van je website uitvoeren.

A/B-testen

A/B-testen

A/B-testen is een belangrijke manier om aanpassingen op je website te valideren. Wil je aanpassingen doorvoeren? Laat deze eerst testen om onverwachte resultaten te voorkomen.

Usability onderzoek

Usability onderzoek

Weten hoe jouw doelgroep echt over je website denkt? Niets is zo waardevol als de mening van jouw bezoeker. Door de doelgroep de website te laten testen en de juiste vragen te stellen, komen we erachter hoe jouw doelgroep de website ervaart en waar de optimalisatie kansen liggen.

Data onderzoek

Data onderzoek

Data is basis van elk conversie optimalisatie traject. Hoe komen bezoekers op je website? Wat doen ze precies? En belangrijker, waar haken zij af? Deze vragen en meer worden beantwoord.

De voordelen van conversie optimalisatie

CRO verhoogd het rendementen van je website en al je marketing inspanningen.

Maak van bezoekers klanten

Verkeer kopen is eenvoudig, maar voor de conversie moet je werken. Door in te spelen op de behoeften van je doelgroep en er voor te zorgen dat zij hun doelen behalen, behalen we ook jouw doelen.

Verhoog het rendement

Door actief te werken aan de conversie van je website, verhoog je het rendement van alle marketingactiviteiten.

Klanttevredenheid verhogen

Door de te werken aan gebruiksvriendelijkheid van je website (onderdeel van CRO), verhoog je de klanttevredenheid van je bezoekers.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Waarom kiezen voor Search Engine Results?


Bij Search Engine Results streven wij naar een duurzame samenwerking. Wij geloven dat dit alleen kan door wederzijds vertrouwen, open communicatie én natuurlijk ervaren specialisten.

Neem contact op

Marten Kracht

CRO specialist