Slim omgaan met

Data & Analytics

Data geeft inzicht in actuele trends, onthult gedrag van klanten en biedt vooral de kans om je website relevanter te maken. Hiermee kunnen we onze strategieën beter afstemmen en effectiever inspelen op behoeften.

Data Analyse Audit nodig?

  • Google Tag Manager audit

  • Google Analytics 4 audit

  • Praktische tips voor verbetering

Data inzichten

Data inzichten

Maak je goed gebruik van data of laat je kansen liggen? Onze data specialisten kennen de best practices en bekijken wat van toepassing is voor jou.

Dashboarding

Dashboarding

Tijd besparen en toch exact weten wat er speelt? Met dashboards kun je in één oogopslag zien hoe je presteert op de belangrijkste KPI's en targets.

Het belang van data

In het digitale tijdperk is data het kloppende hart van effectieve marketing. Met diepgaande data-analyses kunnen marketeers nauwkeurige klantprofielen creëren, strategieën optimaliseren en een persoonlijkere benadering realiseren.

Gerichte strategieën

Zonder data vis je misschien in troebel water. Met de juiste inzichten kun je strategieën smeden die precies aansluiten bij je doelgroep, waardoor elke actie meer impact heeft.

Slimme keuzes maken

Vertrouw je op je onderbuikgevoel of harde cijfers? Met data aan je zijde neem je beslissingen met meer vertrouwen en minder giswerk.

Leer je klanten kennen

Zonder data zie je slechts de top van de ijsberg. Duik dieper, en je ontdekt wat je klanten écht drijft, wat onmisbaar is voor je strategie.

Voorspellende analyses

Als je alleen op instinct vaart, loop je altijd een stap achter. Met datagedreven voorspellingen ben je trends vóór en zet je de toon in je markt.

Gerichte inzet van campagnes

Zonder real-time data-analyse loop je misschien kansen mis om je campagnes te verfijnen. Waarom genoegen nemen met goed als het beter kan?

Bespaar op marketingkosten

Geld verspillen doet pijn. Zonder data kun je blind geld uitgeven aan tactieken die niet werken. Door je keuzes te baseren op concrete inzichten, zorg je ervoor dat elke euro telt.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Hulp nodig met data?


Merk je als marketing manager dat je soms verdwaalt in de datajungle? Je bent niet alleen. Data is krachtig, maar zonder heldere richting kan het overweldigend zijn. Wij begrijpen de uitdagingen en staan klaar om je persoonlijk te begeleiden. Neem contact op en laten we samen jouw marketing scherper en effectiever maken.

Neem contact op

Xander Schrijnder van Velzen

Sr. Web Analytics & Data Specialist

Xander Schrijnder van Velzen Web Analist