Schrijf de juiste

SEO Content

Op zoek naar expert content die hoog scoort in zoekmachines als Google? We analyseren grondig de concurrentie, speuren naar de meest relevante zoektermen en verdiepen ons in jouw doelgroep. Of je nu streeft naar conversiegerichte content of inspirerende blogs wilt opzetten, wij staan voor je klaar. Ontdek vandaag nog hoe we je kunnen helpen!

Content Audit aanvragen?

  • Inzicht in de concurrentie

  • Nieuwe content initiatieven

  • Ondersteuning bij het schrijven

Content werkzaamheden

Concurrentie onderzoek

Concurrentie onderzoek

Door de belangrijkste concurrenten te benchmarken op content-vlak, zien we de groeikansen voor jou als bedrijf. Na het clusteren van alle zoektermen komen we tot gerichte content initiatieven.

Content analyseren

Content analyseren

Door de huidige content van een website te analyseren kunnen we snel tot specifieke verbeterpunten komen. Hiermee kunnen we snel impact maken.

Content creatie

Content creatie

Van het uitdenken van een duidelijke structuur tot het schrijven van kwalitatieve en relevante content die scoort bij de doelgroep.

Content monitoren

Content monitoren

Door te monitoren via tools als Semrush en Google Search Console kunnen we de impact meten, voortdurend optimaliseren en inspelen op nieuwe inzichten.

Waarom je content optimaliseren voor SEO?

Het optimaliseren van content voor SEO (Search Engine Optimization) is essentieel om diverse redenen. Hier zijn de belangrijkste voordelen en redenen om je content te optimaliseren voor zoekmachines:

Hogere rankings

Door SEO-inzichten toe te passen in je contentstrategie verkrijg je hogere rankings.

Meer bezoekers

Door in te spelen op alle touchpoints van de customer journey verkrijg je meer bezoekers op je website.

Meer conversies

Verkrijg meer conversies door beter in te spelen op de zoekintentie van gebruikers.

Ook je content verbeteren? Deze partijen gingen je voor

Hulp nodig met Content?


We helpen je graag om je content naar het volgende niveau te tillen met een gedegen contentstrategie. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen zorgen voor meer bezoekers, betere rankings en een hogere conversie!

Robin Wientjes

SEO Specialist

Robin Wientjes Search Engine Results