Bouw aan je autoriteit met

Linkbuilding

Je linkbuilding uitbesteden? Onze ervaren linkbuilding specialisten staan voor je klaar. We werken niet met standaard pakketten, maar onderzoeken je backlinkprofiel en dat van de concurrentie voor de beste aanpak.

Linkbuilding Audit aanvragen?

  • Inzicht in de concurrentie

  • Gedegen advies op maat

  • PR- en Linkbuilding specialisten

Linkbuilding uitbesteden

Backlinkprofiel concurrenten

Backlinkprofiel concurrenten

Door de belangrijkste concurrenten te benchmarken op autoriteit-vlak, zien we de groeikansen voor jou als bedrijf. Zo maken we inzichtelijk hoeveel de concurrent uitgeeft aan linkbuilding, wat de relevante domeinen zijn en waar kansen liggen.

Linkbuilding strategie

Linkbuilding strategie

Nu alle groeikansen inzichtelijk zijn, maken we een gerichte strategie om het backlinkprofiel te versterken binnen de financiƫle mogelijkheden. Maandelijks volgen we deze strategie om consistent vorderingen te boeken.

Backlinks plaatsen

Backlinks plaatsen

Afhankelijk van de gekozen strategie worden maandelijks de backlinks geplaatst. Van de teksten schrijven tot het plaatsen, wij nemen alles uithanden. Zo hoef je zelf niks te doen qua contact en plaatsingen.

Linkbuilding impact

Linkbuilding impact

De impact van de backlinks worden elk kwartaal gemonitord. We kijken naar de impact die we maken qua autoriteitsscores en posities en wat de concurrent doet. Zo blijven we flexibel en kunnen we snel bijsturen.

Waarom je linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding is vaak een tijdrovend proces. Je dient je netwerk op te bouwen van publishers, goede content te schrijven en je wil niet teveel betalen. Door het uitbesteden van de linkbuilding profiteer je van onze expertise en ervaring. We zorgen voor kwalitatieve links en consistentie in het proces. Dit kan op middellange termijn leiden tot kostenbesparingen door verhoogd websiteverkeer en conversies.

Relevante domeinen

We zoeken alle relevante domeinen uit voor je business en plaatsen hier de backlinks. Denk aan domeinen van kwalitatieve aard en relevantie in de branche.

Hoge autoriteitsscores

De kwalitatieve backlinks zorgen voor snelle(re) resultaten wat leidt tot een verbetering in de scores en posities. Zo maken we sneller impact met linkbuilding!

Meer verkeer

Door kwalitatieve linkbuilding, zoals Digital PR, in te zetten bouw je aan je naamsbekendheid. Hierdoor verkrijg je meer branded en referral verkeer naar je website.

Starten met linkbuilding? Deze partijen gingen je voor

Hulp nodig met linkbuilding?


We helpen je graag om je backlinkprofiel naar het volgende niveau te tillen met een gedegen linkbuilding strategie. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen zorgen voor meer bezoekers, betere rankings en een hogere conversie!

Robin Wientjes

SEO Specialist

Robin Wientjes Search Engine Results